1. Nastavenie konceptu
Stotožníme sa s vašim konceptom a to bude kľúčovým prvkom pri príprave vhodnej projekčnej stratégie
- ZADEFINUJEME SI CIELE
- NASTAVENIE PRIORÍT
- ŠETRENIE NÁKLADOV
- KOMUNIKÁCIA
Každá úloha by mala dosiahnuťsvoj cieľ. Ak je potrebné nájsť tie správne odpovede, ktoré umožnia dosiahnuť vytúžený výsledok, my ich nájdeme.
Ak pochopíme aké nastavenie konceptu je pre Vás najoptimálnejšie, potom sa súbor priorít stane dôležitým oporným bodom pri príprave Vášho projektu.
Presvedčíme Vás, že naše znalosti skladových, výrobných a expedičných procesov sa stanú garanciou, ktorá nám umožní nachádzať ekonomicky dostupné riešenia.
Bez osobných skúsenosti, vzdelávaniu sa a trávenia spoločného času v blízkostI profesionálov z oblasti HORECA, by nám neumožnilo stať sa aj Vašim hodnotným partnerom. Porozprávajme sa o tom…
2. Vyhotovenie návrhu
Len skvelý reštauračný dizajn sa stáva základom pre funkčný a hodnotný návrh
- oboznámime sa s dispozičnými možnosťami projektu
- zadefinujeme a určíme plošné členenie priestorov
- vytýčime jednotlivé prípravné a pracovné zóny
- do jednotlivých zón osadíme vhodné technológie
- určíme vhodné úložné a hygienické priestory
- rozoberieme do detailov každý centimeter
- vdýchneme vášmu projektu život
3. Realizácia montáže
Najdrahší je čas
- účasť na kontrolných dňoch je samozrejmosťou
- zapisujeme a archivujeme úlohy pre spätnú kontrolu
- priebežne vyhotovujeme fotodokumentáciu
- umožníme preskladnenie technológií do doby expedície
- zabezpečíme hladkú expedícia a osadenie v priestoroch
- koordinácia profesií je kľúčová
- dohliadame na celkový priebeh montáže
- spíšeme protokol o nastavení každého zariadenia
- odovzdáme čistú a funkčnú prevádzku
4. Školenie personálu
Odovzdanie návodov na použitie nie je koncom, ale začiatkom odborného zaškolenia
- odovzdáme návody v elektronickej a tlačenej forme
- zabezpečíme personálu jednoduchý prístupu ku návodom
- zaškolíme obsluhu ku funkčnosti a použití inštalovaných zariadení
- prizveme profesionálov ku jednotlivím pracovným úsekom
- ponúkame školenie pre barmanov a baristov
- ponúkame školenie prípravy SousVide a iných varných postupov
- ponúkame školenie a ukážku práce s modernými varnými technológiami
- spíšeme protokol o priebehu zaškolenia
- pravideľne organizujeme preškolenia personálu
5. Servisné služby
Je to jednoduché, musí to len fungovať
- rýchlosť pri riešení poruchy je podstatná
- znalosť a skúsenosti sú kľúčové
- prevencia je vždy lepšia ako liečenie
- bez náhradných dielov sa nezaobídeme
- moderné technológie nás spoja
- použite vybavenie a zázemie nášho servisu
- partnerstvo znamená že sme vždy nablízku
- presvedčte sa osobne