kontaktujte nás
mokarico
VŠETKY INFORMÁCIE

Storočná história firmy, kde sa ctí kvalita Mokarico.

Spoločnosť založili bratia Igino a Corrado Palladini v Corso Tintori vo Florencii ktorý ju riadili až do roku 1984 kde odovzdali vedenie synovcovi Marco Paladini .

Sofistikovaná skúška praženia prostredníctvom elektronického monitorovania teplôt a chladenia vzduchom zaručuje vynikajúcu kvalitu produktu . Produkt je po vychladení zabalený do špeciálneho obalu so špeciálnymi ventilmi, ktoré zabraňujú vniknutiu akéhokoľvek vonkajšieho atmosferického činidla . Moderná a aktuálna filozofia firmy Mokarico je založená na osvedčených tradíciách a hodnotách. Dynamická spoločnosť, ktorá sa usiluje o úspešnú budúcnosť a venuje osobitnú starostlivosť potrebám svojich zákazníkov. Pevná a dobre organizovaná štruktúra, venujúca svoj záujem a energiu trvalému výskumu kvality a plnému uspokojeniu ľudí, ktorí si vyberajú kávu Mokarico.

85% Arabiky a 15% Robusty zaručuje káve Mokarico Classic Blend perfektne vyváženú kyslosť, plnú a ľahko sladkastú chuť a výbornou vôňu. Jedná sa o kombináciu obľúbené brazílskej kávy Santos so strednou kyslosťou, stredoamerickej citrusovej arabiky z Kostariky, čokoládovej arabiky zo Santa Dominga, prírodne sladkej arabiky z Etiópie a tej najlepšiej indickej robusty, ktorá kávu obohacuje o korenistú a zaoblenú chuť. Zmes Mokarico je garanciou kvality. Získala certifikáciu Espresso Italiano Certificato udeľovanú inštitútom pre testovanie kvality INEI (Istituto Nazionale Espresso Italiano). V roku 2006 bola ocenená zlatou medailou v medzinárodnej súťaži International Coffee Tasting (ICT) v kategórii espresso

CAPPUCCINO SYMBOL TALIANSKÝCH RAŇAJOK
Taliansku predstavuje cappucino symbol raňajok, v zahraničí je viac než káva a je jedným z najuznávanejších symbolov talianskeho dedičstva a kvality života.Každý deň sa v Taliansku spotrebuje 35 000 000 espresa. Z týchto 35 miliónov kávy sa asi 1/5 používa na prípravu cappuccina (7 000 000 kapučín denne v Taliansku).V Taliansku je pomer medzi espresami pripravenými v bare a cappuccinami pätina, v zahraničí je 3/4 (tri štvrtiny). To znamená, že v zahraničí na celkovom sa podiele pripravenej kávy používa 3/4 cappuccin .Príprava skutočného talianskeho cappuccina je umenie.Ale predovšetkým je to povinnosť pre tých, ktorí ju pripravujú a je to právo tých, ktorí ju pijú.

    Oficiálna webstránka

    www.mokarico.com
    Koľko je 5+2?