
Vzťah medzi jedlom a ohňom nás privádza späť k najhlbšiemu pôvodu gastronómie a ľudstva. Varenie nad ohňom je úprimná, bez akejkoľvek formy podvodov a predovšetkým umožňuje, aby autentické chute hovorili samy za seba.
Nakŕmenie zmyslov MIBRASA®
odkaz na katalóg MIBRASA odkaz na Chefs talkObjednajte si
prezentácia MIBRASA® griluOficiálna webstránka
www.mibrasa.com

Naše grily MIBRASA® sú vyrobené tak, aby vydržali extrémnu záťaž pri vysokých teplotách. Pomocou špičkových techník a ocelí najvyššej kvality pracujeme na dosiahnutí maximálnej presnosti v každom detaile, čoho výsledkom je produkt, ktorý má vynikajúci výkon a univerzálnosť.


Varenie nad ohňom je hlboko zakorenené v stredomorskej gastronómii. Palamós, rybárske mesto v srdci pobrežia Costa Brava, je domovom spoločnosti MIBRASA®, kde vyrábame najkvalitnejšie kuchynské vybavenie, ktoré slúži kuchárom vo všetkých kútoch sveta. Našim poslaním sa stalo remeslo, ktoré umožní najkvalitnejšie varenie na drevenom uhlí.


Syntéza kvality a skúseností je súčasťou každého produktu MIBRASA®: pec na drevené uhlie, robatayaki, hibachi a parrilla. Navrhnuté a vyvinuté ruka v ruke s kuchármi na uspokojenie ich všetkých požiadaviek. Hertog Jan MICHELIN*** - Bruggy (Belgicko)


Syntéza kvality a skúseností je súčasťou každého produktu MIBRASA®: pec na drevené uhlie, robatayaki, hibachi a parrilla. Navrhnuté a vyvinuté ruka v ruke s kuchármi na uspokojenie ich všetkých požiadaviek. Hertog Jan MICHELIN*** - Bruggy (Belgicko)